0
Nincs ajánlat a kosarában
Ajánlatai listája  

4 ajánlatok "Hajóbérlés"-ért

Lista  Rács  Naptár  Térkép 

 1. Hajóbérlés MS Klára 40 főig - 2 órára
  Bestseller

  Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat (legénységgel) magadnak és annak akit szeretnél, legyen: romantikus exkluzív út kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény- vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy különleges csomagban.

     
  250,00 EUR
  (5)
  Budapest
  Részletek
 2. Legény- vagy lánybúcsú privát hajó korlátlan italokkal
  Bestseller

  Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat az általa tervezett legény vagy lánybúcsúra. Az ajánlat egy órára vonatkozik maximum 20 főig, és korlátlan bor valamint sörfogyasztást tartalmazz, plusz egy ajándék tálca rövidet. Nem csak EUR-ban fizethet, hanem kiválaszthatja a fizetés pénznemét!

     
  300,00 EUR
  (1)
  Budapest
  Részletek
 3. Romantikus eljegyzés vagy randi

  Különleges csomagunk van a tervezett eljegyzésedhez vagy akár csak egy super romantikus randihoz: csak ti ketten a hajón, egy üveg pezsgő, egy kis diszítés és 11 szál rózsa! Nem csak EUR-ban fizethet, hanem kiválaszthatja a fizetés pénznemét!

     
  180,00 EUR
  Budapest
  Részletek
 4. Hajóbérlés M/S Klára 40 főig 1 órára
  Bestseller

  Béreld ki 40 fős KLÁRA hajónkat (legénységgel) magadnak és annak akit szeretnél, legyen: romantikus út kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény- vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy különleges csomagban. EUR-ban fizethetsz vagy válaszd ki a pénznemed!

     
  127,00 EUR
  (13)
  Budapest
  Részletek

4 ajánlatok "Hajóbérlés"-ért

Lista  Rács  Naptár  Térkép 

Company
Customer support
Booking Solution